Bli kjent med Oda!

Fortell oss litt om din bakgrunn

Jeg har en master i MSc Economics fra Universitetet i Sheffield, og skrev masteroppgaven min om internasjonal pengepolitikk høsten 2019. Bacheloren min tok jeg ved Universitetet i Stavanger, der jeg samtidig med studier spilte håndball på et profesjonelt nivå. Etter årene i Stavanger valgte jeg å ta steget mot en mer akademisk retning og flyttet til England. Min bakgrunn fra idretten har vært viktig for meg i jobben som konsulent, da jeg har lært å jobbe selvstendig for å nå individuelle mål, men samtidig samarbeide godt med andre for å lykkes med teamarbeid.

Hva var viktig for deg da du skulle søke din første jobb?

For meg var det viktig å finne en jobb som kunne tilby en bratt læringskurve med faglig og personlig utvikling tidlig. I tillegg var det viktig å finne en bedrift med et ungt og samtidig profesjonelt arbeidsmiljø. Først og fremst synes jeg en karriere innen management consulting virket spennende, da man får jobbe tett med beslutningstakere i alt fra små, lokale selskaper til store globale virksomheter. Folden skilte seg ut som arbeidsgiver fordi det er et lite selskap med svært interessante satsningsområder. Her har jeg fått mulighet til å lære av de beste og samtidig få mye ansvar og stor involvering i prosjekter tidlig.  

Hva er det beste med å jobbe i Folden Advisory?

Det beste med å jobbe i Folden Advisory er involveringen i spennende prosjekter og at jeg lærer noe nytt hver dag. Man blir utfordret fra dag én, samtidig som man har tett oppfølging fra erfarne kollegaer. En dag på jobb er sjelden lik den neste, og gjennom tett samarbeid med dyktige kollegaer får jeg utviklet kompetansen min hele tiden. I tillegg trives jeg veldig godt i det unge og sosiale miljøet på jobb.