Vil du bli en del av teamet? Vi er stadig på jakt etter nye dyktige konsulenter

Folden Advisory AS er et nordisk management consulting selskap som tilbyr rådgivning innen strategi, M&A og operasjonell forbedring.

Vi jobber tett med flere av Nordens ledende selskaper hovedsakelig innen media, telekom, utdanning, bank og finans. Vi støtter topp- og mellomledere, og jobber tett sammen med våre klienter for å løse komplekse problemstillinger. De siste årene har vi levert solide resultater, og vi har tydelige ambisjoner om videre vekst.


Hvem er du?

Den riktige kandidaten har god forretningsforståelse og motiveres av å kunne levere verdi til våre klienter. Du har relevant masterutdannelse med sterke akademiske resultater, gjerne innen økonomi- eller ingeniørfag. Du liker å jobbe med analytiske oppgaver, har stor arbeidskapasitet og samarbeider godt med andre. I tillegg er du god på formidling og kommunikasjon, både skriftlig og muntlig (på norsk eller svensk).


Hva kan vi tilby?

  • Gode utviklingsmuligheter i et sterkt fagmiljø, hvor du vil ha reel påvirkning på selskapets utvikling
  • Mentorordning der du får en mentor som følger deg tett og sørger for at du får utvikle deg i ditt eget tempo
  • Et lite miljø med høy fart og komplekse problemstillinger, der du får store muligheter til å utforme gode løsninger for våre klienter
  • Høyt fokus på personlig og profesjonell utvikling, hvor rette kandidater tidlig vil kunne få et bredt ansvar
  • Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid
  • Et ungt og hyggelig arbeidsmiljø med varierte, sosiale aktiviteter
  • Nye og moderne kontorlokaler sentralt i Parkveien i Oslo, med flotte fasiliteter, som kantine, sykkelbod, treningsrom og garderober


Har du spørsmål om stillingen eller er nysgjerrig på å vite mer om hvem vi er eller hva vi gjør? Ta kontakt med Amalie Hollen på +47 415 66 704 for en hyggelig og uformell prat.


Søknad sendes til soknad@foldenadvisory.com. Legg ved CV, søknadsbrev og karakterutskrifter.

Søknadsfrist: 26. september 2021

Vi vurderer kandidater fortløpende.